Bröllop

Bröllopstider… då är vår lada den ultimata platsen för er bröllopsfest. Här får man en genuin och rustik upplevelse i en varsamt renoverad lada från början på 1900-talet. Med underbara original träbjälkar i taket och stor rymd ger ladan gästerna en atmosfär utöver det vanliga.

Delar av lokalen är byggd som en dansbana med ett bra dansgolv och vackra kalkputsade väggar i norr och öster. Äter gör ni ute i den fria delen av lokalen där det finns bäst rymd att duka till många.

För bästa komfort rekommenderar vi upp till 80 sittande gäster (max 100) , vid mingelfester kan man vara fler. Det går även bra att duka på vårt dansgolv (för tex barnen) och sedan ta bort borden tills dansen börjar.

Sänkbara vajrar i taket (endast mellan dansgolv och festgolv) gör det möjligt att hänga upp lättare rekvisita för en personlig  touch. Förslagsvis blir det fint att hänga upp flaggspel eller Pom-Poms. Belysningen (liksom ljudanläggningen)  i lokalen är permanent men kan dämpas för att få önskad stämning. Fråga oss gärna så tipsar vi om idéer. Vi kan även hjälpa till att sy upp flaggspel, linneservetter, erbjuda linnedukar mm. om så önskas.

Bord, stolar samt porslin för 80 personer ingår i grundhyran. Vårt musiksystem för uppspelning ingår också (Vi har även trådlösa mikrofoner för uthyrning). Festlokalen har flera zoner inom- och utom- hus som kan användas tillsammans eller var för sig. Innergård, Uteplatsen, Dansgolvet och Festgolvet.

Ring 0709-300270 eller maila till info@dalhemfarm.se för prisuppgifter samt tillgängliga datum för uthyrning