Bröllopsartikel

Vilken sommar!!

Tiden går så fort när man ha roligt och det har vi verkligen haft hela sommaren lång. Så många människor som vi har haft förmånen att få träffa och så många fina upplevelser som vi har fått ta del av. Vilken lycka!!

De allra flesta har haft väldigt tur med vädret och de som inte har haft det har lyckats få till en underbar stämning i alla fall. Vi har inställningen att “allt löser sig” – bara man har ett öppet sinne för eventuella förändringar.

Inomhus vigslar ska man inte underskatta – det blir oftast mycket intimt och man kommer brudparet NÄRA på ett annat sätt än utomhus. Så var aldrig rädd för att tänka om både när man inte har något val ( när vädret inte samarbetar ) – det mesta handlar om inställningen till förändringen.

Vi har haft glädjen att driva vår lada i ett par år nu och när varje säsong startar tror vi oftast att vi redan har sett det mesta vad det gäller dekorationer och utsmyckningar. Men som våra gäster överaskar!!!
Nedan ser ni några nya grejor för i år.

Nu ser vi fram emot september och vår sista månad för säsongen. Förhoppningsvis får de kommande gästerna en lika fin upplevelse hos oss som vi hoppas att de tidigare besökarna har haft i sommar!

%d bloggare gillar detta: