Ladan

Nytt år – ny säsong!

Nu längtar vi massor tills vi öppnar upp säsongen 2018 – det är inte långt kvar nu. Senast häromdagen fick man en solglimt och en förhoppning om ljusare och varmare väder.

Jag älskar vår vackra port och många är brudparen som har vandrat genom den för att ta emot sina gästers hyllingar på vår innergård. Vi har ju även haft vigslar här med porten som vacker bakgrund och inramning för själva vigselceremonin.


 

Vi är fullbokade alla helger säsongen 2018 – MEN jag kan varmt rekommendera vardagsbröllop. Möjligheterna som öppnar upp sig då är STORA – oftast är alla populära cateringfirmor, frisörer, florister mfl tillgängliga en vardag men svåra att boka en helg då de ofta är uppbokade sedan länge. Det kan vara värt att tänka på. En annan sak som är tänkvärd är, att det är lätt att skicka ut “Save the date” till nära och kära inför ett vardagsbröllop. Det möjliggör för dem att boka in ert vardagsbröllop i semesterkalendern i god tid – sen kan ni i lugn och ro göra en formell och tjusig bröllopsinbjudan med alla detaljerna och skicka ut något senare.

Vi finns här; maila oss gärna ( info@dalhemfarm.se ) er frågor och tankeställningar så hjälper vi er på bästa sätt!

 

%d bloggare gillar detta: