Bröllopsartikel,  Okategoriserad

ÄNTLIGEN !

Nu har säsongen 2019 äntligen startat och vi njuter. Vi har redan hunnit med ett par 40-års kalas och några bröllop. Från en helg med After Ski tema till en annan med Karibiskt tema, svängarna är tvära men det mesta funkar i ladan.

Ibland måste vi nypa oss själva i armen för att inse hur lyckligt lottade vi är. Tänk att få uppleva bröllop eller fest varenda lördag från maj-sep varje år. Stämningen är på topp , underbar musik spelas på gården, champagnen flödar och maten är oftast fantastisk. Sen är det mötena med alla trevliga och intressanta människor som tillbringar några magiska timmar här på lördagarna. Bättre kan det inte bli!!


Nu tänker kanske några av er ” oj är gårdens ägare med på alla bröllop”??? NEJ självklart så är vi inte gäster på varken fest eller bröllop som hålls här, MEN vi smittas av den goda stämningen och faktiskt blir det en del samtal med värdparen och deras släkt och vänner. Vi bor ju trots allt här på Dalhemfarm och den trevliga musiken och allt annat som förknippas med en fest eller ett bröllop, är svårt att undvika helt.

Så lyckos oss!!
%d bloggare gillar detta: