Bröllop

Bröllopstider… då är vår lada den ultimata platsen för er bröllopsfest. Här får man en genuin och rustik upplevelse i en varsamt renoverad lada från början på 1900-talet. Med underbara original träbjälkar i taket och stor rymd ger ladan gästerna en atmosfär utöver det vanliga.

Panorama, >200kvm festlokal (ej skalenligt)

Delar av lokalen är byggd som en dansbana med ett bra dansgolv och vackra kalkputsade väggar i norr och öster. Äter gör ni ute i den fria delen av lokalen där det finns bäst rymd att duka till många.

Långbord under stjärnhimmel (2018)

För bästa komfort rekommenderar vi 40 till 80 gäster (max 100) till middags sittning (För sk. dukning med öar rekommenderar vi max 50 gäster (6x öar) Över 50 blir det extra ståtligt med klassiska långbord och ett honnörsbord. Det går även bra att duka på vårt dansgolv (exv. för barnbordet) och sedan ta bort borden tills dansen börjar.

Sänkbara vajrar i taket (endast mellan dansgolv och festgolv) gör det möjligt att hänga upp lättare rekvisita så för en personlig  touch. Förslagsvis blir det fint att hänga upp flaggspel eller Pom-Poms. Belysningen (liksom ljudanläggningen)  i lokalen är permanent men kan dämpas för att få önskad stämning. Av säkerhetsskäl tillåter vi inte våra gäster att klättra upp i bjälkarna eller hänga upp egna led slingor, undantag kring dansbanan och dess låga del av bjälkarna. Fråga oss gärna så tipsar vi om idéer. Vi kan även hjälpa till att sy upp flaggspel, linneservetter, erbjuda linnedukar mm. om så önskas.

Bord, klaffstolar samt festporslin ingår i grundhyran.

Ring 0709-300270 eller maila till info@dalhemfarm.se för prisuppgifter samt tillgängliga datum för uthyrning